Renovering

Oavsett om man just har köpt sin nya bostad eller om man har bott där ett bra tag så kommer behovet av att renovera att dyka upp förr eller senare.

En renovering höjer värdet på er fastighet markant, samt att det blir trevligare att bo där efter att arbetet är slutfört. Ro-Ru genomför alla typer av renoveringar, oavsett om det handlar om en villa eller en bostadsrätt.

Helrenovering
Ro-Ro är en totalentreprenör, vilket innebär att vi kan genomföra helrenoveringen av er fastighet. Detta kan bl.a innefatta:

  • Badrumsrenovering
  • Köksrenovering
  • Fasadrenovering
  • Måleriarbeten och golv

Funderar du på att renovera? Att renovera sin bostad är något man kan göra på egen hand. Dock är det viktigt att känna till att 80% av arbetet består av så kallat underarbete, vilket är avgörande för ett gott slutresultat.
Om ett gott resultat är målet så rekommenderas det starkt att ta hjälp av en fackman, då de har vana av att utföra denna typ av arbeten samt att de är bekanta med material som håller kvalité för ett bra resultat och en ökning av fastighetens marknadsvärde.

Renovering kan innebära allt ifrån att fräscha upp skåpluckorna i köket till att installera en bastu i källaren. Tveka inte att höra av dig om du har specifika eller allmänna frågor kring din situation. Vi har lång erfarenhet av renovering inom flertalet olika områden och vi är redo att anpassa oss efter just dina behov.Vi kan komma med tips och råd ifall du känner dig osäker på vilka alternativ som lämpar sig bäst för dina krav. Spana gärna in våra referenser för exempel på tidigare utförda arbeten.

Ro-Ru har lång erfarenhet inom många olika områden samt massvis av goda referenser från tidigare kunder.

Hur går jag tillväga?
Ifall du är intresserad handlar det bara om att begära en offert. Om du bor i Stockholmsområdet tittar vi förbi när det passar och gör en kostnadsfri offert. En renovering berättigar till ROT-avdrag.

Kontakta oss

Ro-Ru Bröderna Bygg och Plattsättning AB

   Telefonnummer: 08-34 69 00

   Epost: info@roru.se


Besöksadress:

    Ro-Ru Bröderna Bygg och Plattsättning AB
    Fågelsångsvägen 22
    186 42 Vallentuna